Over BRK

Over BRK

Belastingadvies BRK is in 2001 gestart met de begeleiding van ondernemers en particulieren op fiscaal en administratief gebied. Voordat ik als zelfstandige mijn praktijk als belastingadviseur ben begonnen, heb ik veel werkervaring opgedaan bij diverse accountants– en belastingadvieskantoren. U bent verzekerd van een optimaal bedrijfseconomisch en fiscaal advies door de deskundigheid die is verkregen door opleidingen als Federatie Belastingadviseur en HEAO bedrijfseconomie.
Speerpunt hierbij is de begeleiding van (startende) ondernemers met het opzetten van de administratie, de advisering op fiscaal gebied en het verzorgen van de diverse belastingaangiften, waarbij rekening wordt gehouden met alle belastingfaciliteiten, zodat u als ondernemer niet te veel belasting betaald.

De cliëntenkring bestaat voornamelijk uit ondernemers in het midden– en kleinbedrijf, zoals de detailhandel en de beoefenaars van een vrij beroep (o.a. adviesbureaus, klussenbedrijven, zzp-ers, webshops, kinderopvang en gastouders). De persoonlijke benadering wordt door de cliënten zeer gewaardeerd.

Waarom Kiest U Voor BRK?

Persoonlijk Advies

U krijgt van mij persoonlijk een advies dat bij u past.

Betaalbaar en belastingvoordelen

De werkzaamheden verricht ik tegen een betaalbare prijs uit en levert u belastingvoordelen op.

Ervaring in overvloed

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van belastingen en accountancy voor ondernemers en particulieren kan ik u perfect helpen met al uw wensen.
Spring naar toolbar